Ny stærk gruppe inden for elektro- & automatikteknik

Den nyetablerede ME gruppen tilbyder forstærkede og udvidede aktiviteter.

For virksomhederne Midtjydsk Elektro a/s i Herning og Vestjydsk Elektro ApS i Holstebro har de senere år løbende budt på aktivitetsudvidel-ser. Et ellers lidt trægt marked har i stigende omfang efterspurgt virksomhedernes produkter og ydelser inden for elektromekanik – herunder kraner, elevatorer, rulletrapper samt traditionelle elektromekaniske opgaver. Ud fra ønsket om fortsat forretningsudvikling, for at fastholde den positive udvikling, og for at man også i fremtiden kan servicere kunder på et højt niveau, går de to virksomheder nu sammen i en ny konstruktion under navnet ME Gruppen. Som en del af konstruktionen er der også blevet etableret en helt ny virksomhed i Århus.

-Vi har haft masser af fart på og har kunnet konstatere vækst både regionalt og nationalt. Den positive udvikling ønsker vi nu at følge op på, fortæller dir. Kaj Leth, Midtjydsk Elektro a/s og fortsætter:

- Specielt i det østjyske område er vores aktivitetsniveau øget betragteligt, og med den nystiftede virksomhed ME Aarhus a/s vil vi fremover have en stærk platform for nye udvidede tiltag her. Generelt vil vi med ME Gruppen kunne drage fordel af en række synergieffekter, som vil styrke vores konkurrenceevne ganske betragteligt, samt give kunderne ekstra fordele.

 

ME Aarhus godt fra start

ME Aarhus a/s er startet ved årsskiftet, og er fra starten sikret det bedste markedsgrundlag. ME Aarhus a/s har fra 1. januar overtaget ABB Services faciliteter på Jegstrupvej i Hasselager og viderefører her den kendte kvalitet fra ABB. - Det vil sige at ME Aarhus vil videreføre disci-plinerne inden for maskin- og energioptimering samt reparation, service og vedligehold af maskineri i industrien. Men paletten af ydelser og produkter vil desuden være udvidet, da ME Gruppen på landsdækkende plan også tilbyder salg af og service på kraner, elevatorer og rulletrapper. Samtidig tilbyder ME Gruppen også tilgang til og døgnservice på leverance af vedligeholdelseskomponenter og reservedele.

 

Branchekendt ansigt

Til ledelse og udvikling af den nyetablerede virksomhed er ansat et kendt ansigt i branchen: Dennis Sørensen, der tidligere har været ansat hos Grene Industri-service som teknisk chef. Han har i gennem de seneste 25 år serviceret et meget stort antal industrikunder inden for områderne energi-, maskin- og vedligeholdelses-optimering. Herudover har Dennis Sørensen også ydet kunderne rådgivning inden for indkøbs- og lagerløsninger.

Dennis Sørensen (t.v.), der vil stå for ledelse og udvikling af ME Aarhus a/s og dir. Kaj Leth, Midtjydsk Elektro a/s ser med skabelsen af ME Gruppen store udviklingsmuligheder i et konkur-rencepræget og stadigt voksende marked.

Share this post