Om os

Vil du være del af et fællesskab omkring drift og vedligehold, hvor der er fokus på menneskets rolle i processen, og hvor vedligehold bliver betragtet som en investering? Så er DDV helt sikkert noget for dig.

Videndeling og netværk er del af vores DNA
Vores motto ’fordi vedligehold er mennesker’ afspejles i alle de sammenhænge, hvor vores medlemmer mødes, og vi arbejder løbende på at udvikle begrebet ’værdiskabende vedligehold’ – fordi DDV ikke kun skal være et sted, hvor medlemmerne samles til netværksmøder og arrangementer, men også et sted, hvor de kan søge og videregive viden. Videndeling og netværk er på dagsordenen i alt, hvad vi laver.

Udvikling af arrangementer og viden
Foreningen Den Danske Vedligeholdsforening (DDV) blev stiftet i 1978, fordi der var et behov for at tilegne sig og udveksle viden. Vores vision er at være Danmarks primære omdrejningspunkt til optimering af drift gennem vedligehold. Det arbejder vi løbende på at blive ved at iværksætte mange slags arrangementer og udvikle medlemmernes viden.

Vores ’hus’ består af 4 grundpiller:

  • Netværk – vi faciliterer og inspirerer til anvendelse af Best Practice metoder og –processer
  • Ny faglig viden – gennem samarbejde med uddannelsesinstitutioner
  • Arrangementer - på tværs af de faglige netværk
  • Fællesskab med interesseorganisationer – fordi fælles viden skaber synergieffekt

Nyeste viden samlet ét sted
Ligesom den generelle udvikling i samfundet, går udviklingen inden for drift og vedligehold også rigtig stærkt – og der kommer løbende nye regler, lovgivning og metoder. Vi sørger for at holde vores medlemmer opdateret med udviklingen.
I menuen til venstre kan du læse mere om, hvordan vores forening er organiseret, om vores strategi og vedtægter samt vores samarbejdspartnere. Her finder du også et link til EFNMS, den europæiske vedligeholdsforening, som DDV er medlem af.

Vi er stolte af vores forening og fortæller gerne om den – vil du vide mere, så kontakt os her

 

Videndeling, netværk og karriere. Læs mere her

 

DDV overholder alle gældende love, herunder – men ikke begrænset til - konkurrencelovgivningen.