Det moderne vedligehold

I mange år har From Zero to Hero passet godt ind i tankegangen omkring virksomhedens vedligeholdsafdeling. Produktionsapparatet går i stykker, vedligehold bliver tilkaldt og fixer det. Det giver status i virksomheden at være den, der får gang i hjulene igen.

I virkeligheden er det, vi ønsker, det omvendte: From Hero to Zero. Ikke for at underminere helten men for at sikre, at hjulene snurrer – HELE TIDEN – fordi vedligehold og optimering er afgørende for virksomhedens bundlinje.

Produktion og drift er i stigende grad automatiseret, og det er helt centralt, at produktionsanlægget fungerer uden unødvendige driftsstop – ofte i døgndrift.

Også her løber udviklingen stærkt, ny lovgivning og nye metoder. Men hvor får medarbejdere i vedligeholdet/reparationsafdelingen/håndværkerne - kært barn har mange navne – opdateret denne viden?

DDV har fokus på Optimering af drift gennem vedligehold.

Søg og del viden
Årligt afholdes 35-40 temamøder/vidensdage og 20 netværksmøder i foreningens mange netværk. Her udveksles erfaringer og øses ud af ny viden til gavn for deltagerne. Her møder man andre, der står med samme problemstillinger som én selv.

 

Videndeling, netværk og karriere. Læs mere her

 

DDV overholder alle gældende love, herunder – men ikke begrænset til - konkurrencelovgivningen.