Har jeres virksomhed besluttet at anskaffe en ny it-løsning til støtte for vedligehold og Asset Management af produktionsanlægget, eller af bygningerne?

En digital udgave en ”de gule lapper” eller fuld integration med maskiner og tekniske installationer – og AI til at forudsige vedligehold…?

Det rigtige valg af produkt og leverandør til den rigtige pris er en afgørende for at I kommer i mål med jeres ambition; den bedste vedligeholdsløsning er den, som bliver brugt!

En løsning som passer til jeres behov

I sin rådgivning lægger sure’it vægt på at få afdækket jeres behov til vedligeholdelsessystemet; hvad I bruger i dag, hvordan I arbejder - og hvordan I gerne vil arbejde i fremtiden. Hvis det er anderledes end det I gør nu, hvad skal så ændres.

Når sure’it kigger på systemet vil der også indgå en gennemgang af jeres øvrige systemer som grænser op til vedligeholdet og indeholder oplysninger om udstyr eller asset. Det kan fx være ERP, OEE eller selve maskinstyringen.

Den rigtige leverandør – til jeres forretning

Når jeres behov og ønsker er afdækket, kan vi hjælpe med at finde en leverandør som kan matche det; Hvor skal man være opmærksom? Hvordan finder man frem til de rigtige produkter og leverandører, og hvordan sammensættes den rigtige aftale med en leverandør?

Efter valg af produkt og leverandør kan sure’it hjælpe med Leverancestyring og Implementering. Vi kan f.eks. tage opgaven som jeres projektleder ifm. disse opgaver.

Med ydelsen “it-anskaffelser” tager sure’it ansvar for de nødvendige oplæg og beslutninger, og tager ansvar for processen fra start til og med den organisatoriske implementering. Vi er fuldstændig uvildig i forhold til løsninger og leverandører, og vores mål er at sikre virksomheden den helt rigtig løsning.

Vi har rutinen, og vi har tid til opgaven.

Filer
Filnavn Størrelse Sidst ændret
PDF-ikon uvildig_raadgiver_til_jeres_fremtidige_it-loesninger.pdf 690.17 KB 27/04 2023