Priser for medlemskab

Årligt medlemskontingent pr. 1. januar 2024 (Alle priser er excl. moms)

Firmamedlem kr. 7.300,00
Personlig kr. 2.100,00
Pensionist kr. 400,00
Studerende kr. 0,00

Priserne reguleres hvert år 1. januar.

Personligt medlemskab

Personligt medlemskab omfatter medlemskab for enkelte personer. Medlemskabet kan ikke overdrages til andre. Personligt medlemskab er for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer og sætte skub i din karriere.

Se vores medlemsfordele

Firmamedlemskab 

Firmamedlemskabet er for dig, der ønsker at styrke dine ansattes faglige og praktiske kompetencer. Dit firma kan registrere op til fem medlemmer. Alle registrerede medlemmer får adgang til alle vores attraktive medlemsfordele. Øvrige ansatte, der ikke er registrerede som medlemmer, får desuden adgang til at deltage på konferencer til medlemspris.

Se vores medlemsfordele

Medlemskab for studerende 

Som studerende får du gratis medlemskab af Den Danske Vedligeholdsforening i op til ét år efter endt uddannelse. Studiemedlemskabet er for dig, der er i gang med en relevant uddannelse inden for drift og vedligehold. Vi kontakter dig, når dit gratis medlemskab er ved at udløbe. 

Medlemskab for pensionister 

Som pensionist får du medlemskab til en attraktiv pris. Hos Den Danske Vedligeholdsforening har du mulighed for at følge med i det fagområde, der står dit hjerte nær, selvom du ikke længere er tilknyttet arbejdsmarkedet.