Jo bedre lys - desto bedre forretning

Verdo opfordrer virksomheder til at få øjnene op for lysets betydning for arbejdsmiljø og effektivitet. Det positive budskab er: Jo bedre lys - jo bedre forretning.

Mange arbejder i det forkerte lys hele dagen.
Sådan lyder meldingen fra Torben Sørensen, salgschef hos Verdo Entreprises.
»Ikke alene er det spild af lys, men også af menneskers energi, fordi man laver fejl, bliver hurtigere træt og risikoen for ulykker øges. Det er synd, når vi som eksperter på området hurtigt og enkelt kan gøre arbejdsmiljøet meget bedre, forbruget lavere, effektiviteten højere og miljøhensynet større, bare ved at firmaet træffer beslutningen om at skifte til LED-lys” siger han.

»Mange opdager først det forkerte lys, når de eksempelvis rykker rundt på kontorpladser eller ændrer flow i produktionen - men det kan altid betale sig at få tjekket og målt lysenergien i virksomheden. Udover fordelen ved det gode lys er der også mange penge at spare«, fortæller Torben Sørensen i anledning af Verdo’s aktuelle kampagne for bedre lys på arbejdspladser.

Den positive energi i lyset
Kampagnen skal være et positivt indspark til al den dårlige omtale af energi, som har spredt sig i de senere år.
»Vi går ikke ind for uhæmmet forbrug, men vi skal væk fra at skamme os over, at vi forbruger energi – især når den i dag er 100 procent grøn og vedvarende. I stedet skal vi skamme os over ikke at udnytte energien muligheder, fx til et sikrere og bedre arbejdsmiljø og en stærkere bundlinje i virksomheden. Det grønne skal vi nok tage os af. Vi har arbejdet med energieffektivitet siden 1905, og alt vi gør i dag, er bæredygtigt,« udtaler Kasper Granat, marketing- og kommunikationsdirektør hos Verdo.

»Alle energiselskaber herhjemme har jo faktisk fået til opgave at finde energiforbedringer, så løsninger som LED-belysning er naturlige for os at satse på«, siger Kasper Granat.

Verdo tilbyder oveni i købet kunderne at afdrage investeringen til lysanlægget over elregningen i en periode, så man kan komme i gang uden anden investering end et besøg fra Verdo.

Verdo-kampagnen for bedre lys på arbejdspladserne lanceres på Facebook og LinkedIn, men kan også ses på Verdo Lysenergis nye hjemmeside www.verdo.dk/lysenergi

Share this post