Kategori:Kategori:

Fagbøger/lærebøgerFagbøger/lærebøgerFagbøger/lærebøger
Udvalg:Forfatter: Den Danske Vedligeholdsforening (DDV)
Udgivelsesdato:Udgivelsesdato: 2017Januar 2020
Pris:Pris: 799439,20 ex moms

 

Vedligehold er det danske standardværk for strategisk vedligehold af produktions- og procesanlæg - på tværs af brancher og industrier. Vedligehold kan anvendes alle steder, hvor der er anlæg - assets - som skal omfattes af en overordnet plan for vedligeholdsindsatsen og tilhørende investeringer.

Vedligehold har en klar ledelsesvinkel på vedligeholdsopgaver og optimering af disse. Bogen bevæger sig på et overordnet niveau, hvor vedligehold planlægges, og hvor der lægges strategier og skal foretages investeringer. Her kan man i Vedligehold finde argumenterne for, hvorfor investeringer i optimering af vedligehold kan være en rigtig god business case, som samtidigt bidrager til virksomhedens overordnede mål og strategi.

Vedligehold kan således anvendes i forbindelse med konkrete opgaver i virksomheder, men også som lærebog på blandt andet maskinmesteruddannelsen, ingeniørstudier og på diplomuddannelsen i vedligehold. Vedligehold er ikke nødvendigvis en bog, der skal læses fra start til slut, men er udformet som et opslagsværk, man kan konsultere efter behov og den konkrete opgave.

Se uddrag af bogen her https://issuu.com/praxisflips/docs/194012-1_issuu?fr=sZmQ1NjU0MTY2NQ

Kan købes via Akademisk Forlag: https://www.akademisk.dk/vedligehold