Få løst vigtig vedligeholdsopgave – på ny type workshop

Styrk dine faglige kompetencer i vedligehold med udgangspunkt i problemstillinger på din egen virksomhed, så du får konkrete løsningsforslag med hjem fra DDV-workshop.

Kom et stort skridt videre med dine vedligeholdskompetencer – på kun fire dage! En ny type DDV-workshop i vedligehold skal give deltagerne både teoretisk viden, men også hjælpe dem til at løse konkrete problemstillinger på den virksomhed, de arbejder for.
»Formålet med denne nye type workshop er, at deltagerne ikke bare får teoretisk viden om vedligehold, men at de får nogle konkrete løsningsforslag med hjem, så de kan løse en eller flere problemstillinger på den virksomhed, hvor de arbejder med vedligehold til daglig,« siger Lars Jenry Petersen, som er underviser på workshoppen ”Styrk dine faglige kompetencer - metoder til vedligehold og anvendelse”, der afholdes af DDV fordelt på to gange to dage i april og maj 2017.
Til daglig er Lars Jenry Petersen lektor på Fredericia Maskinmesterskole og underviser på Videncenter for Drift og Vedligehold. Han har en baggrund som maskinmester og senest en Master i Reliability Engineering and Asset Management fra The University of Manchester.

Højt ambitionsniveau
Workshoppen i vedligehold består af to undervisningsmoduler á hver to dages varighed. Mellem de to moduler er indlagt en konkret hjemmeopgave, som skal handle om en praktisk vedligeholdsopgave hentet fra deltagernes daglige opgaver.
»Målet er, at når deltagerne har deltaget i workshoppen har de både fået en grundlæggende viden om de mest almindelige redskaber til systematisk vedligeholdsarbejde og risikostyring, men de har også fået forslag til løsning af en vedligeholdsopgave, som de har ansvar for i det daglige. Så udbyttet skal gerne være dobbelt: De får løst nogle her-og-nu-problemstillinger og får samtidig nogle redskaber til den mere langsigtede vedligeholdsindsats,« siger Lars Jenry Petersen.
»Nogle gange er det mest konkrete udbytte af et kursus den fine mappe, man får med hjem og kan stille på hylden som bevis på sin deltagelse. Men vi vil gerne løfte ambitionsniveauet ved at man påtager sig en konkret vedligeholdsopgave mellem de to workshopmoduler. Til gengæld er målet, at man får nogle helt konkrete løsningsforslag med hjem til virksomheden, når man har været gennem hele workshopforløbet,« siger han videre.

Styrk dine faglige kompetencer - metoder til vedligehold og anvendelse

Workshop med to moduler á to dage – og med praktisk hjemmeopgave i den mellemliggende periode.

Tidspunkter:
Modul 1: 25.-26. april 2017 Tilmeld her
Modul 2: 16.-17. maj 2017 Tilmeld her

Sted: Kursusstation Knudshoved, Nyborg.

Share this post