DDV på Asset Management Konference i London

Den 22.- 24. november var 8 personer på studietur til IAMS’s Asset Managements konference 2016 i London. Turen var arrangeret af Reliasset og DDV, dette var for at dele viden og for kendskab til, hvad der sker på dette felt ude i verden.

Den 22. november ankommer gruppen til London. Erik Helm fra Reliasset havde arrangeret et besøg hos London Underground, hvor de fortalte om deres rejse med Asset Management. Det var helt klart, at de havde været på en lang rejse, hvor de brugte deres system til at synliggøre risici og muligheder for at drive forretningen. London Underground er meget afhængig af den politiske situation, og deres udsagn var, at det gav dem et værktøj til at vurderer indsatser mht. CAPEX investeringer og OPEX, hvorved deres beslutninger bliver mere rigtige.

Den 23. - 24. november deltog gruppen på Asset Management konferencen, arrangeret af IAM - The Institute of Asset Management, lokaliseret på Savoy Place London. Konferencen var opdelt med hovedtalere og derefter 3 spor med cases, hvor man efter behov og interesse kunne deltage.
I pauserne blev vi yderlig inspireret fra udstillerne.

Alle præsentationer og program kan hentes på www.ddv.org

Den 23. november var der gallamiddag på Savoy Place, hvor inspirationer kunne fordøjes og der var mulighed for at skabe yderligere kontakter.

 

Allan Pedersen, Formand

 

Ps: Materiale fra besøget hos London Underground kan rekvireres ved DDV.

Share this post